Baksa Bernadett

Mások szemléletei mentén évekig tanulmányoztam a pszichét, az elmét és a tudatfejlődést. Több technikát is megtanultam, melyek értékes eszközök, de egyik szemléletben vagy technikában sem találtam meg azt a teljességet, amelyet magamban és a körülöttem lévő emberekben érzékeltem. A lélek felé fordultam hát, és a lelkiállapotokat igyekeztem összevetni a tudati állapotokkal, összefüggéseket, törvényszerűségeket keresve. A munka a mai napig tart, és még ki tudja, meddig. Élvezem az utat, melyen minden történetben újabb és újabb felismerések bontakoznak ki. Figyelek és tanulok.

A lélekre vagyok leginkább érzékeny, a hozzám fordulók számára elsősorban a saját lelkükhöz mutatok irányt, adok kulcsokat. Abban hiszek, hogy mindannyiunk számára egyedi út vezet a boldogsághoz, ahogyan az itt és most pillanatáig is mindannyiunkban a történések és megélések egyedi összessége vezetett. Ettől leszünk egy-ÉN-iségek, és ebben lehetünk teljesek. Ez nem az ego vagy a tudatosság irányából való megközelítés, hanem lelki fejlődés, mely elősegíti az ego finomodását és a tudatosság növekedését is. Megértéssel, logikával, vigyázó érzékenységgel az érzéseink felé.

Azért dolgozom, hogy egyre több ember mondhassa magáról: "Most már beteljesíthetem azt, ami itt és most egyedül belőlem fakadóan van jelen a Földön, és eredendő természeténél fogva a legfőbb jót hivatott szolgálni."

 

 

Ha többet szeretnél tudni rólam, ajánlom figyelmedbe a DITÉ központi honlapját!

 

+36 30 3861747

baksa.bernadett@pszichologika.com

 

 

Ahogyan minden fának (és növénynek) szüksége van vízre, táptalajra és fényre, hogy fejlődjön, úgy nekünk, embereknek is szükségünk van szabadon áramló érzelmekre, valahova tartozásra, és valódi, tiszta szeretetre ahhoz, hogy kibontakoztassuk lényünk valódi önmagát, és virágzó, gyümölcsöző Életet teremthessünk magunk köré.

Egyensúly és Teljesség

Az ÉLET tisztelete számomra kulcsfontosságú, s mivel az ember képviseli az élet, a megnyilvánuló tudatosság legmagasabb szintjét, az emberek felé érzett alapvető tiszteletre és alázatra nagyon ügyelek. Tapasztaltam már, hogy bárkitől tudok tanulni, ha kellőképpen nyitott vagyok az ő lényére, és az adott időben a teljes figyelmemet és szeretetemet felé fordítom.

Szeretet és Tisztaság

Eltelt jó néhány, a felszín alatt hibáztatással és önsajnálattal mérgezett év, mire a lelkem mélyéről fakadóan megértettem, hogy senki sem menthetett meg engem a saját sorsomtól, a saját belső labirintusom végigjárásától, és mit is jelent az oly sokat hangoztatott mondat, hogy mindenki segítségemre volt és van ezen az úton.

Hála és Köszönet