Merengések

A JELen

A JEL-en lenni jó.

Békességes, elégedett, ugyanakkor áramlós és kíváncsi.

Bírom a kihívásokat, és van hitem, biz(ad)almam a Világ felé, hogy megtart.

Mi kell ennél több? …

Persze, mindig kell, és ez így van jól. Az élettel vele jár az anyaghoz vonzódás, elkerülhetetlenek bizonyos mértékű függőségek, percenként néhányszor oxigénhez kell jutnunk, csak hogy a legalapvetőbbet említsem.

Azért vagyunk itt, hogy egyre jobban érezzük majd kiteljesítsük magunkat, és az anyagban rengeteg szépség, finomság rejlik. A körte vagy a vanília íze, a test érintésének öröme, a szépség iránti vonzalmunk olyan alapvető emberi értéket képvisel, ami elengedhetetlen a Földi teljesség megéléséhez.

AZ EGY-en van a súly! Az EGY a lényeg:

EGYENSÚLY

A fény és a sötétség egyenlőképpen van jelen, nincs egyik a másik nélkül.

Mérték és arányosság.

Aranymetszés…

Legyen egy kicsit mindig több a fényből!

Legyen egy kicsit mindig több figyelem a szépségen!

Legyen egy kicsit mindig több kifejeződése a szeretetnek és a jóságnak! 

Szívvel-lélekkel szellemi utat járok, nagyjából minden nap meditálok, és gyakorlom minden pillanatban, hogyan tudok a lehető legteljesebb békével és szeretettel jelen lenni. Amikor nem sikerül, és betolul a félelem vagy a harag, vagy bármilyen diszharmonikus érzelem, akkor azokat igyekszem megélni, megérteni, mit is akar ez nekem üzenni, és a lehető legszükségesebb mértékben kifejezni, majd elengedni.

Ugyanakkor élvezem az élet testi, fizikai, anyagi, és minden oldalát, a maga kihívásaival és feladataival. Vannak még „hibáim”, de nem is lehetne másként, hisz a tökéletesedés útját járom, mint minden emberi lény ezen a bolygón.

Minden JÓL van.
Minden itt van jelen a pillanatban.

 

Szeretettel: B

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük